Onze Diensten

Wat je allemaal van ons kan verwachten

We wormen ons in alle hoeken en gaten, om te vinden wat jij nodig hebt, bij Young Getters noemen we dat: Maatwerk!

Werving & Selectie

De juiste match tussen werkgever en werknemer. Wij gaan zorgvuldig om met onze kandidaten en onze werkgevers. Wij kennen de werkgever en vullen vanuit hun perspectief vacatures in.

Uitzenden

Onder uitzenden vallen alle oplossingen met flexibele medewerkers waarmee we jouw organisatie kunnen versterken. Of het nou om een dag, een week of een jaar gaat. 

Payrolling

Met Payrolling regelen wij de hele ‘achterkant’ van het in dienst hebben of nemen van jullie medewerkers. Dat betekent geen juridische en administratieve risico’s en lasten voor jouw organisatie. 

In House

In House betekent dat we opereren vanuit het hart van jouw organisatie. We zitten letterlijk bij jou ‘in huis’ en werken intensief samen. Met als belangrijkste voordeel: We leren elkaar intensief kennen.

Outplacement

Er doen zich soms situaties voor, waarin de wegen van werkgever en werknemer zich dienen te scheiden. Met Young Getters Outplacement wordt voorkomen dat mensen en organisaties gevangen blijven in een onbevredigende situatie.

Detacheren

Iedere organisatie kent momenten dat de beschikbare capaciteit niet toereikend is. Toch moeten de deadlines worden gerealiseerd. Young Getters Detachering heeft een groot aantal medewerkers die bij klanten worden ingezet als projectmedewerker.

  • 117Aantal actieve klanten
  • 467Aantal actieve medewerkers
  • 856Aantal succesvolle plaatsingen
  • 100Kans van slagen bij Young Getters

Wat je niet zal verbazen

Deze opdrachtgevers gingen je voor.